Kalender

Kurser & Arrangementer for både nybegyndere og erfarne.
kursister1
Sommerskole 2021

Skønne omgivelser

Spændende kurser i inspirerende, landlige omgivelser. Alle vores patchwork kurser afholdes på Hobbygården beliggende Kåtrupvej 14 i Gassum, 8981 Spentrup.

På alle niveauer

I dag er der flere og flere - især yngre - som begynder at få øjnene op for patchwork-teknikkens mange muligheder. Vi afholder vi løbende patchwork kurser for kreative entusiaster og håndarbejdere på alle niveauer.

Nyheder

Vi opdaterer løbende kalenderen med nye og spændende kurser og arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, hvis du vil være først med det nyeste.

Kommende kurser & arrangementer

Udforsk kursuskalenderen lige her.
Lørdag den 29. januar 2022 fra 09.00 til 18.00 afholder Hobbygården taskekursus. Der kan vælges imellem 3 forskellige tasker:
 
– TAKE A STAND (By Annie)
– ON THE TOWN 2.0 (By Annie)
– ULTIMATE CARRY ALL BAG (Natalie Patton)
 
Pris: 450 kr. pr. deltager.
 
Der er rift om pladserne, så det er først til mølle! Tilmelding pr. mail til:
 
hobbygaarden@mail.dk
 
Husk at din tilmelding først er gældende, når du har indbetalt kursusgebyret på mobilepay eller konto som beskrevet under vores generelle informationer (se længere nede på siden) 
 
Skriv følgende oplysninger i mailen:
 
NAVN ✔
TELEFON ✔
MAILADRESSE ✔
VALG AF TASKE ✔
 
Vi sender en mail retur med yderligere detaljer om kurset, når vi har registreret din betaling. 
 
Spørgsmål? Så kontakt os gerne pr. tlf 📞 2942 – 2232
 

Vi er i fuld gang med planlægningen af vores kurser i 1. + 2. kvartal af 2022.  GLÆD DIG – der kommer mange spændende kurser og arrangementer. 

Hobbygården

Din kreative samarbejdspartner indenfor Patchwork

Vi ELSKER kreative idéer og projekter. Har du en god idé til et kursus, et arrangement eller nye produkter i butikken, så tøv ikke med at kontakte os.

Generel information om vores patchwork kurser

Kursusgebyr

Du skal være opmærksom på, at du først er tilmeldt et af vores patchwork kurser, når du har betalt kursusgebyret. Det kan betales i butikken, via Mobilpay 95345 eller til Danske Bank på registreringsnummer 4710 og kontonummer 4220466553. Betaling skal ske senest 14 dage før, og du skal mærke betalingen med “kursus xxx”.

​Vores patchwork kurser starter normalt med kaffe, the og varme rundstykker.

Tilmelding

Tilmelding til vores patchwork kurser sker ved at sende en e-mail til hobbygaarden@mail.dk, på telefon 29 42 22 32 eller ved personlig henvendelse i butikken.

Vær opmærksom på at tilmelding til vores patchwork kurser er bindende, og derfor tilbagebetales kursusgebyret ikke, hvis du melder afbud.

Vi tilbagebetaler derimod hele kursusgebyret, hvis vi aflyser et kursus.

Vi glæder os meget til at se dig på vore kurser!