Loading...

Kursus – Taskekursus – små & store tasker

350 kr.

Lørdag den 27. januar 2024 kl. 10.00-17.00

Underviser: Lene

Kursusnummer: 247

Indhold: Denne dag arbejder vi med små og store tasker. Der vil være mulighed for at arbejde med forskellige mønstre på tasker. Du kan starte fra bunden eller arbejde videre på et igangværende taskeprojekt, hvortil du har behov for råd og vejledning for at komme videre.

Har du lyst til at sy taske efter ByAnnie mønster er det en god idé at quilte hjemmefra, det tager lidt længere tid end man regner med og så kan du komme hurtigere i gang med det der er sjovt.

Ring evt. på 2942 2232, hvis du har behov for uddybende info.

Der er kaffe/thé på kanden i løbet af dagen. Sidst på eftermiddagen er der kage til kaffen.

Pris: Kurset koster 350 kr incl. kaffe/the og kage.

Medbring: Din symaskine incl. fodpedal (Husk vejledning til maskinen og tilbehør – vi kunne jo få brug for det) samt dit normale sy-grej, herunder lineal, saks/rulleskære, knappenåle m.m. Hvis du allerede har et taskemønster du ønsker at sy, skal dette også medbringes. Du er velkommen til at medbringe madpakke/drikkevarer, til en velfortjent pause i løbet af dagen – Den kan komme på køl, hvis dette ønskes.

Tilmelding: Din tilmelding er registreret og bindende når du har gennemført betalingen via webshoppen. Din faktura er bekræftelse på tilmelding til kurset.

Hvis du har svært ved at bestille via webshoppen, kan du kontakte os på tlf 29 42 22 32.

 

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Kursus nr 247 Kategori: Tag:
Loading...