Handelsbetingelser

Hobbygården sælger produkter til privat- samt erhvervskunder. Vi leverer til hele Danmark.

Hobbygården Patchwork er ejer af:

ATCO v/ Viggo Krogh Sørensen
Kåtrupvej 14, Dysse, 8981 Spentrup

CVR. nr.: 17706594
E-mail: hobbygaarden@mail.dk
Tlf.: (+45) 29 42 22 32

Vi forbeholder os retten til at ændre vores handelsbetingelser, uden at varsle det. De handelsbetingelser der gælder for dit køb, er de handelsbetingelser som foreligger på tidspunktet for din bestilling.

Selvom vi gør vores bedste for at sikre informationen på webshoppen er korrekt, kan vi ikke holdes ansvarlige for en eventuel fejlagtig prissætning, trykfejl eller stavefejl på webshoppen.

Bestilling

Hos Hobbygården webshop kan du handle 24 timer i døgnet, alle dage. Når du sender din bestilling, så vil du kort tid efter modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

Du kan handle alle varer, som vises på shoppen, men vi tager forbehold for udsolgte varer. Skulle det ske, at en varer er udsolgt, tager vi naturligvis fat i dig med det samme, for at finde den bedste løsning sammen.

Betaling

Hos Hobbygården kan du anvende følgende betalingsmidler:

Visa Dankort
MobilePay
MasterCard

Betaling i butik
Faktura/EAN – men kun efter nærmere aftale

Alle priser på webshoppen er inklusiv moms og i Danske Kroner.

Vi krypterer alle dine betalingsoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol ved betaling med betalingskort, så du kan roligt handle på webshoppen.

Vi trækker først beløbet, når vi afsender din ordre.

Fragt

Vi tilstræber at pakke og afsende dine varer hurtigst muligt, så du kan forvente at modtage din pakke indenfor 2-4 hverdage. Vi sender typisk alle pakker indtil 3 kg med DAO home og alle pakker over 3 kg med DAO shop. Du kan du i forbindelse med din odreafgivelse vælge hvilken pakkeshop, du ønsker at benytte. Hvis din pakke vejer over 3 kg, og du ikke har valgt en pakkeshop, vælger vi den pakkeshop der ligger nærmest. Har du valgt afhentning i butik, skal din ordre afhentes inden for butikkens normale åbningstider, som findes her. Du kan også lave en specialaftale vedr. afhentning.

Ved levering til din adresse eller pakkeshop, får du en e-mail og sms, når din ordre er afsendt. Vi har en fast fragtpris på 39,00 kr for alle pakke-shop forsendelser, hvis du ønsker at få pakken leveret direkte til din dør (Gælder kun pakker under 3 kg) så koster det 49 kr. Vi leverer fragtfrit ved køb over 499,00 kr. Ved afhentning i butik, vil du få besked, når din ordre er pakket og klar til afhentning. Denne service er gratis.

Fortrydelse & Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din ordre.

Vi sætter stor pris på vores kunder, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Hvis det ikke er tilfældet, og produktet ikke lever op til dine forventninger, kan du benytte dig af vores returret. Det kan både være fordi, at du har fortrudt dit køb, eller der er noget galt med varen.

Omkostninger ved returneringen påhviler dig som kunde. Du skal sende pakken til vores adresse: Hobbygården Kåtrupvej 14, 8981 Spentrup – og ikke til en pakkeboks. Du kan også returnere din ordre i vores fysiske butik indenfor de normale åbningstider.

Har du betalt med betalingskort eller MobilePay tilbageføres pengene automatisk til den konto, som du anvendte ved købet. Vi returnerer samme beløb, som du har betalt for produktet incl. forsendelsesomkostninger.

Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret på alle vores varer. I forbindelse med reklamationer skal der reklameres indenfor 2 måneder, efter at fejlen er konstateret.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til en ordre eller en bestemt vare, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på (+45) 29 42 22 32 eller sende en e-mail på hobbygaarden@mail.dk. Du er også meget velkommen til at skrive via vores side på Facebook.