Om os

Familiejet patchworkbutik og webshop.
facade butik

Hobbygården Patchwork er en familieejet patchwork butik og webshop. Den drives af Mor Lotte, Far Viggo og Sønnike Thomas. Vi købte tilbage i 1992 en nedlagt landbrugsejendom i Gassum nord for Randers. Staldbygningen blev nøjsomt rengjort og renoveret, så vi i 1994 kunne åbne “Hobbygården”. Butikken havde dengang et udvalg af hobbyartikler, brugskunst, ting til blomsterbinding og et mindre udvalg af patchworkstoffer. Frem til år 2000 fremstod butikken rustik med elementer fra den gamle stand, herunder de oprindelige krybber og båse. Vi havde brug for mere plads og bedre forhold, hvorfor vi lavede en tilbygning på ca. 100 m2. Vi fik i samme omgang lavet nye gulve med gulvvarme og lager på 1. sal. Butikken var gennem årene blevet mere og mere rendyrket patchworkbutik, hvorfor vi lavede plads til kursus aktiviteter i den ene ende af butikken. Dette fungerede frem til 2014, hvor det igen var tid til en renovering af butikken. I løbet af sommeren fik vi ny lysere gulvbelæg og generelt indrettet butikken anderledes. Butikken var nu 100% ren patchworkbutik og de sidste artikler til hobby og blomsterbinding blev solgt ud. I 2018 opdaterede vi butikken med nye reoler og bedre belysning. Der blev ligeledes indrettet en overdækket terrasse til vores kunder, hvor de kan nyde en kop kaffe, mens de er i butikken eller på kursus. I 2021 fik vi udarbejdet en webshop og vores nye logo så dagens lys. 

Mød personalet

Her kan du se personalet hos Hobbygården Patchwork

Lotte Sørensen

Indehaver

Viggo Krogh Sørensen

Indehaver

Benedikte Skovfoged Laursen

Medarbejder

Thomas Krogh Sørensen

Medhjælper

Trine Kejser

Medhjælper

Ofte stillede spørgsmål

Nej, vi har markant flere varer i vores fysiske butik. Ring eller skriv gerne, hvis der er en specifik vare du sørger, som ikke er på webshoppen, måske vi allerede har den i butikken. 

Ja, vi pakker gerne din ordre, så den er klar til afhenting i butikkens åbningstid. Du skal blot vælge afhentning i butik, når du afslutter din ordre i “kurv”. 

Du vil typisk modtage din bestilling indenfor 2-4 hverdage. Vi gør vores bedste for at afsende ordren samme dag som den modtages. (inden 16.00). Hvis der mod forventning er forsinkelser, kontakter vi dig via telefon eller mail.  

Vi sender din bestilling som pakke med DAO. 

Ja! Vi afholder løbende kurser og arrangementer hos Hobbygården. Du kan se nærmere oplysninger om kommende arrangementer under menu-punktet

“Kurser & Arrangementer” 

Vi modtager gerne små eller store grupper udenfor normal åbningstid. Dog kun efter forudgående aftale – ring eller skriv en mail for at få en aftale.

Ja selvfølgelig! Hos Hobbygården har vores kunder altid mulighed for at nyde kaffe, the og småkager ved cafébordene i butikken eller på vores udendørs overdækkende terrasse. 

Her er svar på nogle af de spørgsmål vi ofte får. Hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål, så kontakt os endelig – vi hjælper gerne.