Privatlivspolitik

På denne side kan du læse om Hobbygården Patchworks’ privatlivspolitik.

Hobbygården har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan vi behandler og videregiver personoplysninger. Når du som kunde hos os eller som anonym bruger besøger vores webside, indsamler og behandler Hobbygården Patchwork som dataansvarlig en række personoplysninger.

Vi behandler dine persondata med største fortrolighed

For at du kan foretage et køb hos os via websiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hobbygården Patchwork og opbevares indtil du måtte anmode om at få disse slettet. Send os gerne en mail på hobbygaarden@mail.dk så kan vi redigere/slette dine oplysninger.

Når der indsamles personoplysninger via vores webside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

De nævnte oplysninger opbevares eller transmitteres ikke krypteret. (Betaler du med kreditkort transmitteres kortoplysninger selvfølgelig krypteret).

Oplysninger sælges eller videregives aldrig til tredje part.

Oplysninger afgivet til Hobbygården Patchwork videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos Hobbygården Patchwork har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hobbygården Patchwork pr. e-mail.

Den webansvarlige hos Hobbygården Patchwork har adgang til de oplysninger, der registreres om dig i forbindelse med din bestilling på websitet. Disse bruges udelukkende til sende dig din ordrebekræftelse og hvis der skulle opstå spørgsmål til din ordre, hvorved vi forsøger at ringe dig op eller kontakte dig pr. e-mail.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.