Loading...

Mønster – By Annie – Running With Scissors – Tool Case

98 kr. pr. stk.

Her er en flot taske med plads til værktøj til patchwork.

Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
Varenummer (SKU): PBA272 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Du vil elske denne praktiske værktøjskasse med lynlås til opbevaring og bære en række forskellige værktøjer, lige fra roterende fræsere og sakse til markører, drejeværktøjer, små linealer og meget mere. En række let tilgængelige lommer i vinyl, mesh og quiltet stof kan tilpasses, så de passer til de værktøjer, du bruger og elsker.

Værktøjskassen er designet i samarbejde med den populære stofdesigner, Tula Pink, og holder Tulas hardware-samling eller kan tilpasses til at passe til linealer og værktøjer fra de fleste producenter.

Færdig : 9½ “H x 12½” B x 1½ “D når den er lukket og åbner til 12½” H x 20½ “B

TIP : Se også vores Take A Stand- mønster, som er en ledsager til at løbe med en saks. Mønsteret har stand-up totes i to størrelser. Hver Take A Stand-tote har en justerbar, aftagelig bærestrop og masser af plads til forsyninger og mere. Lynlåslommer udvendigt og delte netlommer indeni gør organisationen let.

Den lille Take A Stand-tote er et perfekt stativ til værktøjskassen. Bare fold værktøjskassen over, så de indvendige lommer udsættes for. Placer sagen “billboard-style” over den lodrette tote. Du vil elske stabiliteten og nem adgang til alle dine forsyninger. Den store tote rummer kørsel med saks værktøjskasse og / eller stof, værktøj og mere.