Loading...

Strygejern – Oliso Iron

1.495 kr.

TG1600 PRO PLUS

Det efterspurgte smarte strygejern, hvor du bare skal sætte det på dit strygebræt med strygefladen nedad – så hæver det sig selv fra underlaget, og der bliver ingen brændemærker. Det er smart!

Denne udgave er sidste nye model (fra 2023 og frem) med bla forbedret stål på strygefladen.

Leveres med engelsk brugsanvisning, bæger til vandpåfyldning og ekstra lang ledning med dansk 230 volt stik.

Denne model fåes kun i lyserød.

På lager

Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
Varenummer (SKU): Oliso Iron Lyserød Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

  • ProPlus Smart Iron Auto-Lift – Tryk blot på håndtaget, og strygejernet sænkes, klar til at arbejde. Fjern hånden og “fødderne” løfter strygejernet og forhindrer brændt stof. At holde strygejernet vandret er ikke kun sikrere, men det sparer også tid og det skåner dine håndled og skuldre!
  • ULTRA GLAT SÅLPLADE – Diamantkeramisk-flow mineral-infunderet non-stick strygesål, jævn varme, glider ubesværet hen over alle stoffer. Strygesålen er nemt at rengøre selv i de mest klæbrige situationer.
  • RAPID RESPONSE TRIPLE PLAY STEAM – Gør ProPlus mere dampende og varmere end nogensinde! Hurtig opvarmning. Med sine 1800 watt, fjerner det let rynker og presser i skarpe folder. Anti-dryp forhindrer lækager, og det nye anti-kalksystem holder ProPlus-dampen stærkere og længere. Hvert strygejern er fuldt vandtestet, inden det forlader fabrikken, derfor kan du finde et par dråber stadig i tanken.
  • Genstridige rynker er ikke noget problem med den indbygget vandspray med påfyldning fra siden af strygejernet. Hvis du ikke bruger strygejernet i 30 minutter, så slukker det selv, og du behøver derfor ikke være bange for, at du ikke har slukket det, når du forlader dit strygebræt.