Loading...

Kursus – Sy lige hvad du vil

400 kr.

Lørdag den 6. april 2024 kl. 10.00-16.00

Underviser: Lene

Kursusnummer: 251

Indhold: Der er mulighed for at få hjælp til projekter hvor du er kørt fast, opstart af et nyt mønster eller du kan komme og sy dine  ufo’er i fællesskab med andre glade patchworkere.

Hvis der er specielle ønsker, så kontakt endelig Lotte på 29 42 22 32, så kan vi få en snak om lige netop dit projekt. På den måde er vi bedst forberedt til kurset.

Vi starter dagen med et lunt rundstykke kl 0945, for dem som har lyst. Der er kaffe/thé på kanden i løbet af dagen. Hen på eftermiddagen er der kage til kaffen.

Pris: Kurset koster 400 kr incl. kaffe/the og kage.

Medbring: Din symaskine incl. fodpedal (Husk vejledning til maskinen og tilbehør – vi kunne jo få brug for det) samt dit normale sy-grej, herunder lineal, saks/rulleskære, knappenåle m.m.

Du er velkommen til at medbringe madpakke/drikkevarer, til en velfortjent pause i løbet af dagen – Den kan komme på køl, hvis dette ønskes.

Tilmelding: For bindende tilmelding til kurset, skal du gå ind på webshoppen og betale det ønskede kursus. Du kan evt. søge det frem på kursusnummeret, som står øverst.

Hvis du har svært ved at bestille via webshoppen, kan du kontakte os på tlf 29 42 22 32

På lager

Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
Varenummer (SKU): Kursus nr 251 Kategori: Tag:
Loading...